8 мъртво пияни водачи и трима без книжки заловиха през уикенда в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Броят на неправоспособните водачи, които се движат по пътищата в Благоевградска област и създават предпоставки за ПТП, продължава да расте. 

Само през почивните дни зад волана на различни превозни средства полицейските служители са установили трима шофьори без свидетелства за правоуправление. 

В хаджидимовското село Абланица посред бял ден е заловен да управлява лек автомобил "Опел Вектра" без шофьорска книжка 44-годишният местен жител А.Д. 

В Петрич на ул. „Полковник Дрангов" около 00:40 часа униформените след извършена проверка са установили, че 39-годишният Р.Б. от София управлява „Рено Сценик“ също без съответното свидетелство. 

В събота около 03:00 часа по ул. ”Драма” в Гоце Делчев неправоспособният водач Н.М., на 38 години от София, е бил засечен от полицаите да шофира лек автомобил „Ауди”. 

Срещу тримата нарушители са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл.343В, ал.2 от НК. 

През почивните дни в Пиринско са установени и 8 водачи, които са седнали зад волана след солидна почерпка. 

Рекордьори сред тях са 50-годишен американец, хванат вчера да кара пиян в Сандански с 2,57 промила алкохол, и 35-годишен мъж от село Рупите, управлявал "Форд Фокус" в събота в Петрич с наличие на 2,45 промила. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//