8-годишно момиче пострада при ПТП на пътя между село Дъбрава и Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Пешеходец е с множество травми, блъснат от водач от Добринище

На 23 август около 17:50 часа на пътя между село Дъбрава и Благоевград е станало ПТП между лек автомобил „Киа“ с 30-годишен водач от  Благоевград и лек автомобил „Мазда“ с 38-годишна водачка от същия град.

В резултат на инцидента, с хематом на коляното и болки в лявата буза е пострадало 8-годишно момиче, пътуващо в лекия автомобил „Мазда“.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На същата дата около 20:35 часа на път в района на село Юруково лек автомобил „Хонда Джаз“ с 48-годишен водач от Добринище, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е блъснал 46-годишен мъж от София, пресичащ пътното платно на необозначено за целта място.

Пешеходецът е с фрактури на ребра, ключица и лопатка, нараняване на белия дроб и мозъчно сътресение. Настанен е за лечение в МБАЛ-Разлог. Пробата за наличие на алкохол в издишания от водача въздух е отрицателна.

Пет минути по-късно между селата Беласица и Коларово е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд Фиеста“ с 42-годишна водачка от село Генерал Тодоров, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е излязъл вдясно от пътя, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е ударил в насрещно движещ се лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 24-годишен водач от петричкото село Първомай.

С фрактура на гръден кош, две счупени ребра и счупена костица на дясното стъпало е пострадала водачката на лекия автомобил „Форд Фиеста“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK