76 ученици от Гоцеделчевско посрещнаха първия сняг на връх Свещник

снимки: Клуб "Млад турист" - с. Абланица

Абсолютен рекорд постигна през почивните дни Клуб „Млад турист” - с. Абланица, който от години е воден и насърчаван от заклетия турист Асим Имамов - учител в СОУ „Паисий Хилендарски" в с. Абланица, община Хаджидимово.

Въпреки предварителните лоши прогнози за времето през почивните дни и обявените опасни кодове от метереолозите, плануваният още преди месец голям поход от учителя Имамов се осъществи.

На 26 октомври 76 ученици от Абланица, Брезница, Вълкосел и Слащен посрещнаха първия сняг по маршрута Папаз чаир - връх Свещник - с. Делчево.

"Емоцията беше на шест. Най-малките туристи бяха второкласници. Всички се справиха блестящо. Следващият ни поход ще бъде в Родопите, от Борино до Девин", издаде педагогът планинар Асим Имамов.

 

снимки: Клуб "Млад турист" - с. Абланица
снимки: Клуб "Млад турист" - с. Абланица
снимки: Клуб "Млад турист" - с. Абланица
снимки: Клуб "Млад турист" - с. Абланица

КОМЕНТАРИ

Вечно пияния програмист11:07 - 06.11.2014
Адам Зейнев е вишист и е защитил докторантура на тема "Приемането на алкохол в големи количества е по възможностите само на Имамово протеже и личен доносник"
До Соколов16:33 - 04.11.2014
Асим е полувисшист а има учители математици с висше образование които са възпитатели това ли е добрия Директор!!!!!
До горния09:42 - 28.10.2014
И да лаете и да скачате ще си остенете в дупката.Браво на Асим,наистина е заклет турист.Децата са щастливи и сред природата е не пишат като тролчета мръсни мнения под нечии статии.Върни се в дупката която изпълзя и се топли че идва тежка зима за Тролчета като горепосоченото.
До Соколов09:24 - 28.10.2014
Асим е заклет "турист", а брат му Мехмед Имамов "Младен, Тигъра" е директор № 1, всичко това е за публичното пространство т.е прикритие. Тези двамата от ДПС най - първи от всички турци са проклети реваншисти владеещи училището в Абланица - единият директор "ПАРАШУТИСТ", адругия шеф на училищния профсъюз, а сега сетете са, кой върши золумите в училището и селото.Това училище е блестящ пример за конфликт на интереси.

FACEBOOK