66-годишен загина при пожар в къща в Търновлак

Снимка: Infomreja.bg

В края на миналата седмица екипи на районните служби ПБЗН са гасили 7 пожара в Кюстендилско, 4 от тях са причинени поради небрежност и материални загуби не са допуснати.

При пожар, възникнал около 3.30 часа на 21. юли  в къща в с. Търновлак, е загинал 66-годишният собственик. Огънят е нанесъл и материални загуби, унищожени са вторият етаж на къщата и покривната конструкция.

Пожарът е гасен от два екипа на РСПБЗН – Кюстендил, спасен е първият етаж на къщата. Причините за възникването на пожара изяснява РУ- Кюстендил.

Небрежно ползване на нагревателни уреди е причинило пожар в апартамент в Дупица на 21. юли, унищожени са бяла, черна и компютърна техника, няма пострадали хора.

При пожар в землището на с. Бараково са изгорели 8 дка пшеница, пожарът е причинен поради небрежно боравене с открит огън, противопожарният екип е спасил 25 дка посеви. Пожарът е възникнал на 22. юли.

Пожарът, възникнал в сметището на с. Бараково, е възникнал на 21. юли , причинен е поради небрежност, гасили са екипи на РСПБЗН Рила, сметището е под наблюдение, няма опасност за гражданите.

На 21. юли екип на РСПБЗН Дупница е оказал техническа помощ на  болница в града – отстранена е змия от двора на здравното заведение. Няма пострадали хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax
loading...