550 деца ще участват в турнира за Златна купа “Локомотив” и Приз “Илиана Раева”

Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика

Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, който спечели 81 медала, отново ще се съберат. Този път за турнира на Златна купа “Локомотив” и Приз “Илиана Раева” , който ще се проведе на 21/22 октомври в малката зала “Арена Армеец”.

Михаела Маевска, Ренета Камберова и Цветелина Найденова ще бъдат официални гости на надпреварата в неделя (22 октомври). Те ще уважат съотборничката си, с която станаха световни шампионки в Монпелие през 2011 година.

В турнира за Златна купа “Локомотив” и Приз “Илиана Раева” ще участват 550 деца.

Има интерес от десетки клубове от почти цяла Европа. Ще има представителки от Русия, Холандия, Казахстан, Босна и Херцеговина, Белгия, Ирландия и други. Ще бъде избран най-елегантен треньор и най-елегантен съдия.

“Наистина кипи трескава организация. Искаме всичко да мине много добре. Дано зрителите останат доволни, а малките момичета да се забавляват. Големите пък да покажат на какво са способни.

Благодаря на всички спонсори, които помагат за турнира, така те помагат на нашите деца.”, каза Катрин Велкова .

Покана е изпратена до министъра на спорта Красен Кралев. Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева ще присъства и се очаква да връчи приза, учреден на нейно име.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK