55-годишен грък препуска по улиците в Гоце Делчев мъртво пиян, спипаха още трима злоупотребили с алкохола водачи

Снимка: Infomreja.bg, архив

55-годишен гръцки гражданин е спипан преди дни да препуска с лек автомобил „Киа Рио“ по улиците на Гоце Делчев. Пияният гръцки водач е спрян за проверка от служители на РУ Гоце Делчев в петък около 15:00 часа на улица „П.К.Яворов“ в Гоце Делчев.

След направения тест с дрегер на трудно стоящия на краката си грък, техническото средство е отчело, че 55-годишният Т.Н управлява лекия си автомобил с рекордните 2,37 промила алкохол в издишания въздух.

Районен съд - Гоце Делчев в практиката си вече има цял арсенал от дела, отнети шофьорски книжки и глобени гръцки водачи, които непрекъснато нарушават правилата за движение.

Срещу поредния гръцки пиян водач е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.

На 11.02.2017г. около 23:42 часа по пътя между Мелник и село Лозеница, 29-годишният Ц.И.от Благоевград също е установен от униформени да управлява лек автомобил „Нисан Терано“ с наличие на 1,27 промила алкохол в издишания въздух.

В събота около 21:20 часа по улица “Бачо Киро“ в Благоевград, в нетрезво състояние и с наличие на 1,75 промила алкохол е управлявал лекия си автомобил „Фолксваген Голф“ и 39-годишният С.Л.от Лом.

Вчера около 13:00 в петричкото село Долно Спанчево, от катаджии е бил спипан А.Х. на 41г. от Долно Спанчево, който е управлявал лек автомобил „Фолскваген Пасат“ с наличие на 1,43 промила алкохол в издишвания въздух.

Всички заловени пияни водачи са се сдобили с бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК, според което ги очаква отнемане на документите за управление на МПС и големи парични глоби.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK