500 лева глоба за фен на Миньор, друг изгонен от стадиона с 3,77 промила

снимки: infomreja.bg, архив

С 500 лева глоба по Закона за МВР е наказан от служителите на РУП - Гоце Делчев Станислав Стаменков от Перник, който бе един от екзалтираните фенове по време на мача Пирин ГД - Миньор вчера. Стаменков е санкциониран за това, че не се подчинил на полицейска заповед и отказал да му бъде направена проба за алкохол.

От полицията в Гоце Делчев коментираха, че занапред дисциплината на стадиона ще бъде по-строга и няма да бъдат допускани зрители, употребили алкохол, както и такива, които създават напрежение и правят скандали по време на футболни срещи.

От РУП - Гоце Делчев съобщиха, че при вчерашния двубой двама пияни младежи от агитката на Миньор са отстранени. При направената проба за алкохол на видимо пиян перничанин, представил се с името Арсо Манов, дрегерът отчел рекордните 3,77 промила. Негов приятел също бил изгонен от стадиона, тъй като и той бил пиян и създавал проблеми както на публиката, така и на униформените. 

Вчера сред агитката на Миньор Перник гоцеделчевските полицаи издирваха и пиян младеж, за когото била получена информация, че пребил човек в района на Предел, където пернишките запалянковци пили алкохол преди мача в Гоце Делчев.

 

снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK