50 коледни елхи ще украсят централния площад в Разлог

снимки: Община Разлог

50 колени елхи ще бъдат празнично украсени на централния площад в Разлог. За втора поредна година Община Разлог и сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ организират „Булевард на елхите“. През целия ден на 5-и декември училища, читалища, сдружения и фирми ще украсяват по уникален начин коледни дървета. На 7 декември в 17:30 часа тържествено ще бъдат включени и Коледните светлини в Разлог.

През 2011 година коледните дървета от „Булевард на елхите“ бяха отрупани с бонбони, компакт дискове, колбаси, гирлянди от сламки, шишарки и други.

„Очакваме отново атрактивни и нестандартни идеи и през тази година. Тези, които не успяха да се включат миналата година, сега могат да покажете творчески хъс. А тези, които вече са участвали, ще трябва да надминат себе си  и да задоволят любопитството на всички нас с нови хрумвания.”, коментират организаторите.

Вечерта на 5 декември в спортна зала „Септември”, град Разлог от 18:30 часа ще се поведе и благотворителен концерт с участието на групите Епизод, OMG, Блек роуз. Събираните средства бъдат дарени  за операцията на Емил Арнаудов от Разлог.

Община Разлог организира и конкурс “Да украсим Разлог!” за най-оригинална и атрактивна външна украса на офиси, магазини, блокове, частни жилища и други сгради. Планинската община за поредна година поде инициативата "Дядо Коледа по домовете”. По желание на родителите, дядо Коледа ще посещава безплатно домовете на жителите на Разлог и ще разнася подаръци на послушните деца. Всички желаещи могат да се запишат  до 20.12.2012 в Многофункционалния младежки център – Разлог.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK