5 години точни попадения на ТВ „Дартс“

снимки: infomreja.bg

Близо 200 приятели и почитатели на ТВ „Дартс“ споделиха 5-ия рожден ден на благоевградската медия. Партито събра в ресторанта на хотел „Ален мак“ кметове, политици, бизнесмени, шефове на институции и журналисти.

Пръв поздрави рождениците кметът на Благоевград Атанас Камбиов, който пристигна в компанията на председателя на Общинския съвет Даниела Савеклиева.

Купона уважиха и градоначалниците на Кюстендил, Кресна и Кочериново, директорът на инспекцията по труда Петър Попадиин, шефът на Регионалната здравна инспекция д-р Огнян Чилев и директорът на Областната дирекция по храните д-р Михаил Бащавелов.

На тържеството имаше и сериозно кюстендилско присъствие, тъй като репортерите на ТВ „Дартс“ „стрелят“ и на територията на съседната област.

На крака при колегите телевизионери пристигна кметът Петър Паунов, полицейският директор комисар Георги Дгожлев и пиарът на ОД МВР – Кюстендил Катя Табачка, която не пести сили всеки ден да помага на журналистите.

Те обсъдиха борбата с престъпността с шефа на благоевградската полиция комисар Георги Костов. Той се появи на рождения ден с разслеващия журналист от Нова телевизия Васил Иванов, с когото са лични приятели.

Домакините, макар да тичаха по новини през целия ден, доказаха за пореден път, че могат да се справят с всякакви ситуации. Освен запомнящи се репортажи, те се справиха перфектно и с организацията на партито.

Изпълнителният директор Стоян Реджов посрещаше лично гостите в ресторанта и отдели внимание на всеки един от присъстващите.

Нежната половина от телевизионния екип бе захвърлила дънките и кецовете и впечатли всички с блестящи тоалети.

Ирина Жерева, Екатерина Николова, Снежана Любенова и новото попълнение Миглена Медарова засенчиха всички дами в ресторанта.

Ролята на водещ изигра чаровната шефка на рекламата Деси Малинова. С щедрост, типична за всеки мениджър, тя раздаде осигурените от многобройните рекламодатели страхотни награди на победителите в томболата, организирана от домакините.

Късметлиите спечелиха уикенди в едни от най-атрактивните курорти в региона.

За да бъде всичко на ниво, коктейлът бе гарниран с отрупани маси и отбрани питиета, а за доброто настроение се грижеше дижей.

Приятелите на ТВ „Дартс“ от т.нар. кръг „Амони“ и този път показаха, че умеят да се веселят и останаха до късно на дансинга.

Обичаният народен певец Димитър Димитров-Градевеца също не остана безучастен и грабна микрофона, за да поздрави екипа на телевизията. Певчески умения показа и собственикът на телевизията Стоян Реджов.

Рождениците събраха цял куп подаръци – плакети, картини, звънчета и стрели, с което гостите показаха, че колегите от ТВ "Дартс" са будната съвест на обществото и умеят да стрелят правилно.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

колега21:31 - 23.11.2012
Честит празник, колеги! Бъдете живи и здрави и само нагоре!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK