5 680 лева събраха на коктейл, организиран от ГЕРБ - Гърмен

снимки: Верхад Ислямов

 

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"

Над 180 гости от четирите общини в региона удостоиха с присъствието в ресторант „Делта” благородната идея на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в ощина Гърмен за набиране на средства за деца и възрастни в общината.

За четвърта поредна година организаторите показаха своята съпричастност към страдащите от различни заболявания и пожелаха да дарят усмивка в нечие сърце. Организацията на мероприятието беше перфектна и всички гости участваха в проведените благотворителни търгове и томболи.

Много от заведенията в общината и град Гоце Делчев подариха за благотворителния търг изискани ястия и специалитети, за което изказваме най-искрени благодарности на ресторант "Рай", ресторант „Шарков", ресторант "Делта", ресторант "Ванита", ресторант "Черния кос", ресторант "Бохема", ресторант "Ува Нестум", ресторант "Никополис ад Нестум" и др.

Специални гости от Благоевград бяха областният координатор на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева, директорът на Областна служба "Социално подпомагане" Румяна Петкова и политическият съветник на ПП ГЕРБ за областта Венета Тенева.

Голямата награда от благотворителната томбола бе две нощувки за двама в спа хотел "Делта", подарени от милите домакини. Много бяха хубавите думи, които бяха казани от организаторите и всички присъстващи пожелаха да направят така, че около нас да има повече усмивки и да повярваме, че по Коледа наистина стават чудеса.

Всички спечелили специалитетите и сладките изкушения единодушно решиха те да бъдат предоставени на домовете за стари хора и домовете за деца с увреждания в общината и региона.

В края на вечерта бе съобщена крайната сума на събраните средства и всички гости бяха истински удовлетворени и радостни, че участват в това прекрасно мероприятие, изпълнено с любов, състрадание и благородност.

Средствата ще бъдат раздадени на нуждаещите се от всички села в общината.

Изказваме своята благодарност към всички присъстващи и на всички хора в община Гърмен като им желаем весели празници и щастлива Нова Година!

 

снимки: Верхад Ислямов
снимки: Верхад Ислямов
снимки: Верхад Ислямов
снимки: Верхад Ислямов

КОМЕНТАРИ

До "от гърмен"18:36 - 25.12.2012
Жалко, че има хора като теб на този свят. Поне като се прави такава инициатива кажи "Браво" !!! Аз познавам хора, които благодарение на парите, които получиха миналата година от ПП Герб - Гърмен направиха скромна дори вечеря за посрещането на Новата Година.. но ми е жал за хора като теб, които няма как да оценят човешката помощ и състрадание. Незнам как може такъв коментар на такава тема!? СРАМ ... а до колкото до самата статия ..БРАВО..още една година показват как трябва да се прави и дано средствата да помогнат на повече хора !!!
от гърмен12:17 - 25.12.2012
грозни лицемерни к*пелета. идва ви края
12306:23 - 25.12.2012
Весела Коледа и Щастлива Нова Година !!! Здраве,щастие и много творчески успехи.
fffffff05:06 - 25.12.2012
Весела Коледа и Щастлива Нова Година !!! Здраве,щастие и много творчески успехи.

FACEBOOK