455 абсолвенти от Правно-историческия факултет получиха дипломите си

снимки: Община Благоевград

455 абсолвенти от Правно-историческия факултет на Югозападен университет получиха дипломи за висше образование днес.

На тържествената церемония в I корпус на университета присъстваха зам.- кметът по строителството и сигурността в община Благоевград инж. Стоян Благоев, зам.- председателят на Върховия касационен съд д-р Павлина Панова, председателят на Окръжен съд Благоевград Катя Бельова, ректорът на ЮЗУ „ Н. Рилски” проф. д.н. Иван Мирчев, представители на общинска и областна администрация, магистрати от града, родители, гости и граждани.

Дипломи и плакети на отличници от Правно- историческия факултет бяха връчени от председателя на Върховия касационен съд д-р Павлина Панова и ректора проф. д.н. Иван Мирчев. Студентите от специалностите „Право”, „Международни отношения”, „Европеистика”, „Публична администрация”, „История” и „Връзки с обществеността” бяха поздравени от д-р Панова. Тя пожела на абсолвентите успешна реализация и да не забравят общочовешкото.

„Историята се пише от млади и успели хора, каквито сте всички вие”, каза още д-р Панова и апелира към дипломантите да аплодират своите преподаватели и родители, които са ги подкрепяли безусловно по време на тяхното обучение.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK