43-годишен се заби с "Форд" в електрически стълб край Рила

снимка: БГНЕС

43-годишен мъж е с фрактури на ребра и крак в болница, след като се заби с лек автомобил в електрически стълб край град Рила, съобщи БГНЕС.

Пътният инцидент е станал тази сутрин на пътя за Рилския манастир. Към 8.10 часа лек автомобил "Форд Мондео", управляван от 43-годишния Димитър Н. от село Пороминово, на ляв завой изгубил контрол над автомобила.

Фордът, който се движел с несъобразена с пътните условия скорост, поднесъл на заскрежен участък, излязъл вдясно от пътя и се блъснал челно в железен електрически стълб.

Вследствие на удара е пострадал водачът, който бил сам в автомобила. На мястото на инцидента е извикана линейка и пожарна. Огнеборците са рязали лявата предна врата, за да извадят пострадалия 43-годишен водач.

Пострадалият е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ - Благоевград. След направения му скенер е установено, че Димитър има фрактури на две ребра в дясната част на гръдния кош и счупено ляво бедро. Настанен е в болницата, взета му е кръвна проба за алкохол, тъй като не е било възможно да бъде тестван с полевия тест заради травмата на гърдите.

Огледът на местопроизшествието започна в 9.30 часа тази сутрин от служители на РУП-Рила.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK