4000 лв. са нужни, за да живее мъж от Медени поляни

Снимка: Infomreja.bg

За всеки, който има желание да помогне...

Няколко месеца, след като изнесохме успешна кампания в с. Гълъбово, с нас се свързаха хора близки до семейството на 70-годишния Али Звездов от с. Медени поляни.

Семейството има нужда от средства за повторна животоспасяваща операция. Вчера пропътувахме над 200 километра, за да се срещнем с тях заедно със Сабри Куньов, който е техен внук. 70-годишният човек е претърпял две операции от рак на панкреаса, а след това и поставяне на протеза в дуктус холедохус (жлъчен проход).

За съжаление трябва да се подложи на нова операция в Пловдив за подмяна на протезата, която ще му помогне да продължи да живее. Без тази операция той е обречен. Семейството са покривали своите разходи, но вече нямат финансовата възможност да го правят. Нужната сума за операцията, както и разходите свързани с нея са 4,000 лева, които трябва да бъдат събрани в рамките на 1 месец.

Те нямат възможност да следят какви суми постъпват по банковата им сметка и затова помолиха ние да се ангажираме със събирането на средствата, които в последствие ще им бъдат предадени. Кампанията по събирането на средствата ще се води от Муса Гагъм и Сабри Куньов.

Всеки, който има желание да помогне, може да го направи лично при семейството в селото или по банкова сметка на Муса Гагъм. За няколко часа успяхме да съберем малко над 100 лева.

Едно от най-добрите дела, които човек може да направи в своя живот е да спаси живота на друг. Днес Али има нужда от помощ, за да продължи да живее, но утре може да е всеки един от нас. Молим всеки, който има възможност да се включи и по този начин да подаде ръка на човек, който вече не вижда изход от трудното положение, в което се намира.

Часове след началото на кампанията при нас дойде Мухаммед Заят, който отново ни подкрепи. Двамата с неговия син Фирас дариха спестяванията на малкото момче, за да дадат шанс за живот на Али Звездов. Фирас е събирал парите в продължение на 3 месеца и двамата с баща му споделят, че за всеки, който има възможност е задължение да помогне. Благодарение на тяхното дарение събраната сума нарасна до 200 лева.

КАМПАНИЯТА ПО НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ПРИКЛЮЧИ - б.р.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK