Notice: Undefined offset: 0 in /home/infomreja/public_html/includes/chunks/head.php on line 38

Notice: Undefined offset: 0 in /home/infomreja/public_html/includes/chunks/head.php on line 42

4 лева за кюфте и 8 лева за шишче в ски зона „Банско”

Без увеличение, но достатъчно солени са и тази година цените в заведенията, разположени в ски зоната под Тодорка в Банско.

Обикновеното кафе в капанчетата в планината струва три лева, но ако е с добавка сметана цената му скача двойно. Чаша горещ чай е меду два и три лева, а пакетчето мед навсякъде е левче. По-скъпи са луксозните топли напитки, като капучиното, което се предлага срещу шест лева. Седем лева е топлият шоколад и мокачиното.

Тройка кюфтета с пържени картофки излиза 17 лева. Толкова е и порцията с кебапчета, както и пилешко филе със задушени зеленчуци. Най-солен излиза обядът от две пилешки шишчета с ориз, за който туристът трябва да се бръкне с 24 лева.

Свинското шишче от 100 грама струва осем лева. За да опита човек сто грама от прочутия бански суджук в заведенията в ски зоната ще трябва да плати 12 лева.

Талятелите или пък спагетите със сос са по 14 лева порцията.

В почти всички заведения за хранене под Тодорка се предлага и царска туршия, но порцията струва 5 лева. Толкова излиза и ако човек реши да обядва с боб чорба. Пилешката супа е с един лев по-скъпа. Пържените бланширани картофки също се петачка.

Въпреки солените цени, заведенията в ски зона „Банско” не се оплакват от липса на работа. Вчера капанчетата бяха препълнени с клиенти, сред които сериозно присъствие имаха и туристите от Гърция.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//