4-годишно дете пострада леко след катастрофа в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Три инцидента са станали в Югозапада за ден

Три катастрофи без сериозно пострадали са станали в област Благоевград на 25 февруари.

Петъчният ден завърши неблагоприятно за някои шофьори и спътниците им.

В последния работен ден от изминалата седмица, в 08:00 часа на ул. „Братя Каназиреви“ в Разлог, лек автомобил „Опел Астра“ с 41-годишен водач, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се е ударил в бордюр и метален стълб. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Пет минути по-късно след първи инцидент - на пътя между с. Сатовча и с. Долен е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд“ с 42-годишен водач от с. Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост и изпреварвайки лек автомобил „Сеат“, го е ударил странично.

С натъртвания в областта на гръдния кош е пострадала 58-годишна пътничка в лекия автомобил „Сеат“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. На водачите са направени проби с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух, които са отрицателни.

В 14:30 часа на ул. „Ал. Стамболийски“ в Благоевград, лек автомобил „БМВ“ с 18-годишен водач от града не е спазил необходимата дистанция и е блъснал в задната му част лек автомобил „Фолксваген Пасат“, който е спрял за да пропусне пресичащи пешеходци на пешеходна пътека.

С болки в главата е пострадало 4-годишно момиченце, което е пътувало в обезопасително детско столче на задната седалка в лекия автомобил „Фолксваген Пасат“.

То е транспортирано за извършване на медицински преглед, след което е освободено за домашно лечение.

Пробите на двамата водачи за употреба на алкохол са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK