4-годишният Фатихан освети Белица и коледната ѝ елха

Снимка: Община Белица

Малки и големи се включиха в дълго празнично хоро поведено от кметът Ревански

Кметът на община Белица Радослав Ревански пусна светлините на коледната елха като покани 4-годишният Фатихан да му асистира.

С радостни възгласи, с обратно броене от 10 до 1, с озареното от фойерверки небе, коледният дух завладя малкото планинско градче. Ревански поздрави всички жители на община Белица с настъпващите коледно-новогодишни празници с пожелание за мир, любов и заедност.

За доброто настроение на всички се погрижиха Женската фолклорна група и Танцова фолклорна формация при НЧ “Георги Тодоров 1885“ и СУ „Св. св. Кирил и Методий“, а Дядо Коледа и Снежанка почерпиха всички с топла баница и чаша червено вино, осигурени от общината.

Със запалване светлините на коледното дърво Община Белица и Народно читалище "Георги Тодоров 1885" поставят началото на многобрпойните празнични мероприятия. Коледно-новогодишен подарък за всички жители и гости на Белица от кмета Ревански е концерта на Националния фолклорен ансамбъл „Танец“ - Република Северна Македония. Концертът ще се състои на 22 декември от 17.30 ч. в голямата зала на читалището.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK