39 екипажа са подали заявка за рали Диамо

снимка: infomreja.bg

Рекорден брой заявки са подадени за участие в VII кръг от Националния шампионат на България и Открито международно състезание "Затворен маршрут Диамо" в Серес, Гърция.

Вече трета година АСК Диамо и БФАС организират най- интересното състезание от календара на федерация на територията на Гърция. Пистата в Серес отговаря на всички изисквания и е най-модерната на Балканския полуостров, а през настоящата година бе освежена.

На 3 и 4 ноември в гръцкия град родните състезатели ще се си оспорват титлите в отделните класове на Затворен маршрут. Сред участниците са Илия Царски и Румен Дунев, които ще трябва да решат титлата в клас Е MAX. На пистата в Серес ще бъде и съпругата на Румен Дунев, Катя Дунева, която също е автомобилен състезател.

АСК „Диамо” ще участва с 6 коли, а сред тях е гръцкия състезател Спирос Хаванетидис. Другият благоевградски клуб АВТОЛУКС ще има трима свои представител.

В събота, 3 ноември, от 12.30 е първата тренировка за място, а втората е от 14 часа. На 4 ноември неделя от 10 часа е официалното откриване, а на първите коли от серия I – Super стартират в 11.30 часа. Награждаването на призьорите е предвидено за 14.30 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK