35 сдружения за саниране регистрирани в Благоевград

снимки: Община Благоевград

В община Благоевград вече има 35 регистрирани сдружения, към момента има постъпили още 24 заявления за регистрация на сдружения. Подадени са и две заявления за интерес и финансова помощ, с които се кандидатства за саниране по „Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“.

За улеснение на гражданите Община Благоевград отпечата специална брошура с указанията за саниране и необходимите контакти на общинските специалисти, подпомагащи гражданите  при  разясняването на „Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“. Брошурата може да се намери във фоайето на Общината, в Културно-информационния център и в Областния информационен център.

Общинското ръководство призовава гражданите да се възползват от услугите на специалистите при попълването и окомплектоването на документите за саниране. Специалистите всеки ден дават консултации  на информационно гише на партера в общината.

Продължават общите събрания по квартали, на които специалисти от общинската администрация провеждат разяснителна кампания и отговарят на въпроси на гражданите. Специалистите са на разположение  и при заявено 24 часа предварително от гражданите искане за допълнително разяснение и въпроси, специалистите  могат да присъстват на предстоящите разяснителни събрания.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK