33-годишен мъж пострада при катастрофа в Разград

Снимка: Infomreja.bg, архив

Автомобил се ударил в стълб за улично осветление

33-годишен мъж от село Стражец пострада при пътно-транспортно произшествие в Разград.

Сигналът за катастрофата е подаден на тел.112 около 00.10 часа на 20 февруари.

На място е установено, че лек автомобил „Фиат Мултипла“, управляван от 31-годишен мъж, излиза вдясно от пътното платно по бул. „Априлско въстание“ и се удря в стълб за улично осветление до училище „Н. Й. Вапцаров“.

При произшествието пострадал един от пътниците в автомобила, който е откаран в МБАЛ-Разград, със счупена ключица и хематом на главата. По случая се води досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б от НК.

66-годишна жена от кубратското село Каменово позвънила на тел.112 около 19.40 часа на 19 февруари, за да съобщи, че на отсрещния тротоар е видяла велосипед и непознат мъж до него в безпомощно състояние. На място пристигат екипи на полицията и Спешна помощ. Констатирана е смъртта на мъжа, а малко по-късно е установена неговата самоличност – 40-годишен от Кубрат. При извършения оглед от съдебен лекар травми от насилие не са установени. Трупът е откаран за аутопсия в Русе. Води се досъдебно производство по чл.127, ал.1 от НК.

300 лв. изчезнали  от къщата на възрастна жена от кубратското село Мъдрево. 76-годишната потърпевша подала сигнал около 17.15 часа на 19 февруари в Районното управление – Кубрат. Жената обяснила, че парите били поставени в найлонов плик под възглавницата в една от стаите за живеене. Води се проверка по чл.194, ал.1 от НК.

Два моторни триона, марки „Щил“ и „Хускварна“, били откраднати от незаключено помещение на частен имот в Кубрат. 44-годишният собственик установил липсите около 13.30 часа на 19 февруари и сигнализирал в полицията. Нанесените при домовата кражба щети възлизат на 1 100 лв. По случая е започната проверка по чл.194, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//