33-годишен е привлечен като обвиняем за убийството във Вълкосел

Снимка: Infomreja.bg, архив

33-годишен мъж от сатовчанското село Вълкосел е привлечен като обвиняем за тежкото престъпление във Вълкосел, съобщиха от държавното обвинение.

Под наблюдението на Окръжна прокуратура – Благоевград, се води досъдебно производство за умишлено убийство, извършено с особена жестокост – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6 от Наказателния кодекс.

Около 04:40 ч. в събота, 20. октомври, до фурна за хляб във Вълкосел е бил намерен мъж без признаци за живот. За изясняване на причините на смъртта е образувано досъдебно производство.

В хода на разследването е било установено, че пострадалият е 57-годишният Муйдин Дураков от същото село. По предварителни данни смъртта му е настъпила вследствие на нанесени удари по главата с твърди предмети – с дъска и камък.

Извършителят на убийството е установен – мъж на тридесет и три години, когото Окръжна прокуратура – Благоевград е привлякла като обвиняем.

Гюлтекин К. е задържан с постановление на прокурор за срок до 72 часа.

Предстои в рамките на днешния ден да бъде внесено в съда искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение спрямо обвиняемия.

Разследването по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Az13:53 - 22.10.2018
Дано си плати за жестокото престъпление , никой не заслужава такава смърт!
@₺@13:11 - 22.10.2018
Алкохолът е ВРАГ на човека!Няма прошка!Нека защитаващите вече за млъкнат,истината е ясна
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK