32-годишен от Гърмен отива на съд за управление на МПС с 2.03 промила алкохол

снимка: infomreja.bg, архив

Досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от Наказателния кодекс е образувано в РУ - Гоце Делчев срещу 32-годишен мъж от село Гърмен.

С.Г. е поредният заловен от униформените да шофира в пияно състояние с рекордните 2,03 промила алкохол в издишания въздух.

Лекият автомобил "Мерцедес" на пияния водач е бил спрян за полицейска проверка около 5 часа сутринта в неделя на улица "Пейо Яворов".

При направения полеви тест техническото средство е отчело, че поредният "джигит на пътя" е седнал зад волана с 2,03 промила алкохол.

Лишаване от правоуправление, солена глоба и осъдителна присъда са санкциите, които Районният съд в Гоце Делчев е в правото си да налага на пияните шофьори, създаващи реална опасност за ПТП-а и застрашаващи живота на невинни хора.

 

КОМЕНТАРИ

изет19:41 - 14.05.2015
Защо не му пишете името,нека да го знаят всички и да му се ,,възхищават".
аз16:43 - 14.05.2015
За максимална присъда, да му вземат книжката завинаги, да го надуят този боклук, пие и кара мерцедес и се мисли за голЕмата работа. Аз съм на 30 години с над 100 000 км стаж зад волана, в месеца поне два пъти се напивам като магаре и никога не съм сядал зад волана пил, за това нямам регистрирани ПТП, дори нямам глоба за неправилно паркиране.
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK