3 златни медала за „Евротрамп“ от Международен турнир по батут в Солун

Снимки: Личен архив

В надпреварата участваха петима състезатели от кюстендилския клуб

На 08-09.02.2020г. се проведе Седмото издание на Международния турнир по батут в гр. Солун, Гърция. Кюстендилският клуб "Евротрамп" взе участие в турнира с петима състезатели в най-малките възрастови групи.

Батутистите ни се завърнаха с три златни медала, два от които на Ангел Китанов и един на Дариан Драгомански. Ангел е шампион в дисциплините двоен мини батут и голям батут във възрастовата група 9-10 годишни момчета.

Дариан е безапелационният победител на голям батут при момчетата до 8 години. Симона Симеонова се класира седма в индивидуалната надпревара, преминавайки на следващия кръг от състезанието.

"Доволен съм от представянето на състезателите ни. Почти всички се класираха за финален кръг. Те за пореден път доказаха, че в нашия клуб се работи усърдно дори и през зимния сезон и направиха сериозна заявка за предстоящите съревнования. Продължаваме подготовката със същото темпо, предстоят ни множество кондиционни лагери и пътувания за състезания извън страната.

Разбира се, най-важен за нашия клуб е Международния турнир, който организираме в Кюстендил през месец септември. Започнали сме подготовка отсега и вече имаме заявки от четири държави - Гърция, Турция, Украйна, САЩ, както и от всички клубове в страната.

Състезателите ни са с нова екипировка, за което благодарим на фирма ИБА ООД и г-н Васил Шишков", сподели председателят на клуба - Иво Кръстев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK