3 катастрофи след падналия сняг в Перник

Снимка: Infomreja.bg

1591 водачи на автомобили са проверени по време на проведената на територията на региона акция на ROADPOL

След падналия сняг тази сутрин на територията на област Перник са станали три леки пътнотранспортни произшествия с нанесени материални щети, съобщават от ОДМВР. 

Водач на лек автомобил се е ударил в разделителната мантинела на външноградската магистрала. Няма пострадали хора, но движението е било затруднено за определен период от време.

От „Пътна полиция“ напомнят на водачите, да се движат със съобразена с пътните условия скорост и да не предприема рискови маневри на пътното платно. Автомобилите да бъдат с гуми, подходящи за шофиране при зимни условия и в пълна изправност.

1591 водачи на автомобили са проверени по време на проведената на територията на региона акция на ROADPOL. Засиленият контрол е осъществен в периода 05-11 декември и е бил насочен основно към употреба на алкохол, наркотични вещества и техните аналози.

В рамките на операцията са установени трима водачи, шофирали след употреба на алкохол над 1, 2 промила и един под въздействието на наркотични вещества. Установени са и 6 шофьори без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK