3 602 избиратели са гласували до момента в Благоевград

снимка: infomreja.bg

3 602 избиратели са упражнили правото си на вот в община Благоевград до момента. В процентно отношение това прави 4,94 % от всички жители, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия Цветанка Терзийска.
Изборният ден в областния център е започнал нормално. Всички секции са отворили врати точно в 6 часа сутринта, като преди това на дежурния телефон вече е имало обаждания от ранобудни избиратели, които бързали да пуснат бюлетина.
До момента няма постъпили сигнали за сериозни нарушения в ОИК.

От 50-та Секционна избирателна комисия е имало оплакване, че един от членовете на комисията е разгънал вече отбелязана бюлетина. Останалите членове, както и присъстващите застъпници обаче отрекли това да се е случило.
В VI СОУ кандидатът за общински съветник Рашко Динков посетил намиращите се в учебното заведение секции с прикачена на сакото си значка на Коалиция "ЕКИП". След като му е направена забележка, той е свалил агитационния знак.

ОИК е проверила и сигнал, че във II ОУ, на оградата на училището, имало плакати на партия "Обединена демокрация". Проверката потвърдила наличието на афиши, но те веднага са били свалени. В 90 СИК кандидът за общински съветник Ани Гургулеева не е била допусната в секцията като наблюдател. След като представила пълномощно, проблемът е бил отстранен.


 

КОМЕНТАРИ

Grertorne21:32 - 23.09.2012
Соберем для Вас по сети интернет базу данных потенциальных клиентов для вашего Бизнеса В базе будут все контактные данные (название, телефон, факс, e-mail? имена и др информация) Узнайте подробнее по Телефону +79133913837 Email: [email protected] ICQ: 6288862 Skype:s....8
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//