29-годишен мъж от Гърмен с опасност за живота след меле за жена

снимка: infomreja.bg

29-годишният Стойчо Христов Илиев от гърменския ромски квартал „Кремиковци” е приет в болницата „Иван Скендеров" В Гоце Делчев с опасност за живота след масово меле за жена.

Снощи около 20.30 часа в РУП-Гоце Делчев е подаден сигнал за бой в махалата в Гърмен, възникнал между голяма група роми на възраст от 27 до 50 години.

Скандалът по-късно прераснал в меле, в което Стойчо Илиев е бил ударен с твърд предмет по главата. Мъжът е транспортиран в болницата в Гоце Делчев в комоцио.

Арестувани са шестима братя заедно с баща им Сергей Михайлов.

Състоянието на пострадалия Стойчо Илиев е критично, съобщиха от болничното заведение.

Вчера побойниците се напили на ромска сватба в Гърмен и след като се прибрали в квартала, въоръжени с дървета нападнали Стойчо Илиев в дома му и го пребили жестоко. Причината за саморазправата е, че преди 4-5 месеца жената на преития мъж го напуснала и отишла да живее с единия син на Сергей Михайлов познат в квартала с прякора „Гърки”.

В квартала говорят, че невярната съпруга на Стойчо Илиев му изпратила побойниците, защото бившият й мъж я тормозил и не я оставял намира. Ромите от  квартала признават, че биячите от фамилията Михайлови са били истински кошмар за всички живеещи в квартала. Биели и наказвали наред всеки, който не им се подчинява.

"Стойчо много добро момче, с никой от квартала не е влизал в разправии и скандали", споделиха жители на "Кремиковци". Те не крият, че се страхуват за жените и децата си. Според тях в квартала се надига вълна на недоволство и искрата може да бъде запалена, ако пребитият Стойчо Илиев не оцелее.

 

КОМЕНТАРИ

rrr14:47 - 04.11.2013
еби си майката гнусен помияр
levskara14:35 - 04.11.2013
maikati go osigori rrr nese pritesnqvai bokluk
rrr14:27 - 04.11.2013
Този с комоциото в болница дали е здравно осигурен.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK