28 215 с право на глас в община Гоце Делчев за евроизборите на 25 май

снимки: Община Гоце Делчев

Консултации за определяне на СИК във връзка с изборите за членове на Европейския парламент се проведоха днес в сградата на общинската администрация в Гоце Делчев. В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически партии, както и на тези с представители в Европейския парламент.

28 215 е броят на избирателите в община Гоце Делчев за предстоящия вот на 25 май. Разкрити са 42 избирателни секции за гласуване на територията на общината. Членовете на секционните избирателни комисии са 354.

Четири от избирателните секции на територията на град Гоце Делчев са с променени места. Избирателни секции с номера 012 и 013, които досега се намираха в НПГ «Димитър Талев», на 25 май ще се помещават в ОДЗ «Джани Родари».

В тези секции ще гласуват живеещите на улици: «Байкал», «Горилата», «Гоце Делчев», «Даскал Господин», «Дунав», «Еделвайс», «Здравец», «Иглика», «Китка», «Криволак», «Михаил Даев», «Николай Хайтов», Панаирска чешма», «Панаирска ливада», «Първи май», «Радецки», «Рила», «Стопански двор», «Стара планина», «Ален мак», «Бели брези», Георги Бенковски», Герман Титов», «Момини кули», «Никола Вапцаров» и «Юрий Гагарин».

Промяна има и в разположението на избирателни секции с номера 014 и 015, които досега се намираха в ТПК «Атанас Тешовски». Тези секции също ще се помещават в сградата на ОДЗ «Джани Родари». В тях ще гласуват живеещите на улици: «Вардар», «Георги Раковски», «Дунав», «Стоян Петрелийски», «Черна гора», «Юрий Гагарин» и ж.к. «Дунав».

Всеки избирател от община Гоце Делчев може да провери в коя избирателна секция ще гласува и къде точно се намира тя. Това може да стане на интернет страницата на община Гоце Делчев на адрес http://izbori.gotsedelchev.bg/ , където справката се прави по ЕГН. Освен това, справка може да се направи и в избирателните списъци, които вече са закачени на публични места.

 

снимки: Община Гоце Делчев
снимки: Община Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

ха де12:26 - 21.04.2014
кУпуват, вЪпроса, кЪде, милИони, порЪчките,... Препинателните знаца не се броят. Да не се свършиха грамотните тролове, та неграмотни започнахте да назначавате? Иначе с това ниво на грамотност ставаш за общински чиновник :)
Ahmed13:36 - 19.04.2014
Dano nai-posle Barekov i Balgaria bez zenzura opraviat neshtata! Nadejdata ni e edinstveno v tqh
факти12:44 - 17.04.2014
Цялата община е превзета от триото Биларев,Москов,Сарандев.Триото чрез глашатая им Шапков придобиха милиони по мафиотски начин и копуват помаците за да си имат кмет Владо.Задавате ли си вапроса от каде са мильоните на Иван Биларев От кухите квоти за тютюна и порьчките от общината.Триото крадци няма ли кой да ги провери вече.Надеждата не е в тебе Бареков само ти ще оправиш даржавата а триото в затвора
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK