25-годишен българин почина в цех за месо в Белгия

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Предполага се, че в помещението е бил изпуснат азот

25-годишен българин почина в цех за обработка на месо в Белгия. Това съобщи БТА, позовавайки се на местни медии.

В цеха е направена проверка от Инспекцията по труда. Експертите установили, че вероятната причина за смъртта на мъжа е задушаване.

Предполага се, че в помещението, където е работил, е бил изпуснат азот и това е намалило количеството кислород.

Трагичният инцидент е станал в петък недалеч от Гент, в помещение за бързо замразяване на месо.

Властите проверяват дали са били спазени изискванията за безопасна работна среда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK