22-годишен обра хранителен магазин в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Крадец ожъна продукцията от 14 земеделски имота в Бобов дол

22-годишен мъж е задържан в края на миналата седмица за извършена кражба на пари от магазин в Кюстендил. След заявяването на деянието в полицията служителите предприели незабавни издирвателни действия, установено е, че проникването в обекта е осъществено чрез взломяване на входната врата, съобщават от полицията.

По данни на заявителя са отнети 100 лв. Извършителят е задържан с полицейска заповед. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Кражба на земеделска продукция е заявена в края на миналата седмица в РУ Бобов дол – ожъната е реколтата от 14 имота в землището на гр. Бобов дол на производител на слънчоглед и царевица. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

В края на миналата седмица в РУ Кюстендил е заявена кражба на тонколона от каравана, която е била паркирана в землището на с. Слокощица. Проникването е осъществено чрез взломяване на прозорец. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK