2020/2024 - Държавата на снимките, записите и кученцата

Магнолиите цъфнаха, скандалите - също

Снимки, записи и кученца.

От 2020 насам политиците в България изглеждат по един и същи начин, отричат се от майки, бащи и съпартийци, носят червен конец против уроки, звучат вулгарно на записи, снимат се с часовници и кешове, както казва Пеевски.

Нивото е дъно, пък казва сленгът.

През 2020 в рамките на десет дни „изтекоха“ – този популярен глагол се използва в медиите за снимки и записи, които са показани в сайтове с неизвестна собственост и още по-неизвестно задкулисие.

Медиите стават все по-неуважавани, защото рекламират ниско интелигентни хора, с низко говорене, низък стил и липса на политика. Тя е заменена от хитрина и далавераджийто. Дори тук, в този текст се налага да употребим низка лексика с турски произход, защото само ориента би подхождал така добре дерибеите.

Да се върнем на 17 юни 2020, когато чухме някакъв така познат глас, който каза: „Е*ал съм ги с 200“.

И след две седмици – по гол пищов, Волтарен за колене и пачки в чекмедже.

Снимките изтекоха на същото място по същото време – точно преди изборите.

И след 4 години! Бам! На същото място, по същото време отново евро банкноти, отново захилени идиоти седят на маса, а до тях… кученце.

Нямаше пищов, защото главният секретар си го е забравил.

И този пудел силно напомня за Мечо, който стана руснак след като Борсов го подари на Путин, а след това му даде и тръба.

Днес лидерът на най-голямата политическа власт у нас каза, че не разбира защо хората си правят снимки и се показват, а пък най-малкото разбира това с кученцата. Но явно трябва да му бъде напомнено, че СЕВИ ПР често го снимаше в обиколките му из страната преди 2020. Но паметта сякаш е кратка, защото за Борисов спомените не са важни. Той забрави, че познава Влади Горанов, а явно ще забрави и Ангелкова. Тя обаче си има други приятели.

И докато гастролираме между 2020 и 2024 – в Министерския съвет властта се предава с прегръдки, така както никога. Явно приемствеността между политиците е голяма, тъй като кокалът трябва да се гризе от вси страни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK