2020 - поемаме по пътя на добрите новини

Снимка: Infomreja.bg

Приемете искрени поздрави от екипа на медията ни

Инфомрежа е новинарски сайт, който вече мина „първите седем“ – опит и години, поставящи го сред първите на пазара.

Инфомрежа е медията, която излиза от определението „местна югозападна“, защото обхватът на контактите и новините надхвърля Благоевградско и Кюстендилско. Споменавайки тези две територии, е важно да кажа, че Инфомрежа има свои кореспонденти и създава равностойна конкуренция именно в Кюстендилско и Гоце Делчев.

Инфомрежа пое каузи през годините, които разпалват добротата – със съдействието на приятелите ни от Община Банско ние дарихме 3000 книги на изгоряло читалище, с Муса Гагъм помогнахме на семейство да изплува от нищетата, направихме изложба от фотографии, посветена на Великден и българското, организирахме един от най-масовите местни конкурси, чието мото бе „С доброта и талант“. Този лозунг, измислен през 2018 година, продължава да владее екипа на

Инфомрежа, който сред останалите сайтове в Югозапада, е най-големият на фона на „човека – сайт“ и „кореспондентът – собственик на медия“. Това, което отличава Инфомрежа обаче от останалите не се касае в богатството на новини, които на ден се конкурират с потока в националните сайтове, нито в бързата реакция по предаване на новина – за което също полагаме старание – от спортен хъс и не само… Инфомрежа е името на 5 жени, които са повече мъже от някои. Ние влизаме в огъня буквално, имаме дълги ръце, бързи крака и чувство за хумор. Екипът ни е от висшисти, които рисуват, пишат поезия, творят музика, имат талант! Проповядваме идеологията за обективност, чистота и човечност. Осмивани сме, хулени и често коментирани – защото нашата вселена е по-голяма от малките светове.

За Инфомрежа са характерни културните дописки, проповядването на грамотността, богатият архив от собствено произведени кадри, уникални и красиви, подробно описаните ситуации, творчески материали, интервюта. Не търсим бързи пари и слава чрез рекет, не работим за/ с Един, нямаме цвят.

Инфомрежа е сайтът, който не е идеален, но има екип, който се старае да го направи такъв, защото „Добротата е в мрежата“, а 5 жени я търсят и показват!
Благодарим на всички наши партньори – от общините, от министерствата, от институциите, от училищата, на колегите журналисти, на читателите ни.

Уважаеми читатели, има хора, които работят, за да живеят, и други – чийто живот е работата и любов.

ЧЕСТИТА НОВА 2020!

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK