2000 рокери от България, Сърбия и Македония с грандиозно шоу на “Памука”

снимки: infomreja.bg

Над 2 000 рокери от България, Сърбия и Македония се събраха на един от най-големите мото събори в цялата страна, провеждан в местността “Памука” над Кюстендил.

Състезания, атракции, музика и стриптийз шоу - така може да се опише поредното издание, организирано от местното дружество “Осоговски ездачи”. Истинският купон за любителите на две колела започна, след като беше отслужен тържествен водосвет.

По време на тридневните тържества за моторджиите са предвидени състезания по надяждане с диня, бутане на тротинетка, гонитба на прасе и стриптийз шоу.

И тази година на бившето летище в Кюстендил беше направена демонстрация на атрактивно каране на мотори.

Това е 14-то поредно издание, обявиха със задоволство от клуб “Осоговски ездачи”. Хора на всякаква възраст се събраха на поляните в планината, сред които имаше и 7-месечно бебе.

Входът пък беше 7 лв. за всеки, решил да се порадва на мото шоуто. “Можем да кажем, че това е най добрият мотосъбор в България. Уникален е. Има и търговци, които са приготвили тонове бира. Често обичаме вечер да се къпем с нея. Любовта към моторите се предава от поколение на поколение. Имаме бащи предали страстта си към машините на две колета на дъщерите си, а те на техните деца. Сред нас има лекари, юристи и попове. Всеки си има професия, но всички имаме бензин в кръвта и това ни обединява и ни прави братя ”, казва 32-годишният Велислав Алексов от Плевен.

 

Най-малката рокерка
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
Най-малката рокерка
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//