2 в 1 на пистата в Серес

снимки: infomreja.bg

Любителите на високите скорости ще имат уникалния шанс да видят две състезания в рамките на 24 часа на пистата в Серес. На 5 и 6 ноември в гръцкия град ще се проведат два старта от календара на БФАС. В събота ще стартира Дамското рали Пирин 2011. То трябваше да се проведе на 8 март в Благоевград, но поради липса на заявки бе отложено.

Сега АСК Диамо ще изпълни програмата максимум и ще подгрее напрежението с дамско рали, преди неделния старт на расовите автомобили. Това всъщност е 8 последен кръг от Националния шампионат на България и открито международно състезание „Затворен маршрут Диамо 2011”.

На пистата в Серес ще бъдат определени новите шампиони на страната в 4 класа. Сред участниците ще бъде и Диана Стоянова от АСК Диамо, която ще участва в клас N 2. Под знамето на благоевградския клуб ще участват и двама представители на южната ни съседка. Това са Спирос Хаванетидис и Толи Мантракис.

Официалното откриване на състезанието е на 6 ноември от 9.30, а стартът на автомобилите от серия I – Super е в 10 часа. Награждаването на победителите е предвидено за 13 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK