18 пожара и 8 катастрофи по време на празниците в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

Няма пострадали хора

На 18 произшествия са реагирали огнеборците в Пернишко през изминалите празнични и почивни дни, съобщават от полицията. В 16 от случаите са гасени сухи треви и отпадъци и е осъществена техническа помощ и дежурства. Два са пожарите с материални щети:

На 16 април е подаден сигнал за горящ апартамент в пернишкия кв. „Изток“. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Изгорели са мебели и са опушени стените на помещенията. Няма пострадали хора.

Микробус е изгорял на ул. „Р. Даскалов“ в Радомир. Автомобилът е пламнал на 17 април, около 06, 30 ч. в резултат на техническа неизправност. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

8 леки пътнотранспортни произшествия са регистрирани за времето от 13 до 17 април. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети на моторните превозни средства, участвали в инцидентите.

За различни нарушения са съставени 68 акта и 334 фиша. Заснети са и 448 клипа за скорост. Шестима водачи са установени да карат след употреба на алкохол и наркотици – двама от 0,5 до 0,8 промила, двама от 0, 8 до 1, 2 промила и двама след употреба на наркотични вещества.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK