18-годишно момче почина след побой в центъра на Враца

Снимка: Infomreja.bg, архив

18-годишно момче е починало след побой, станал към 13 ч. днес в центъра на Враца, съобщи „Конкурент". Случката се разиграла близо до Дома на науката и техниката.

Информацията  бе потвърдена официално от областната дирекция на полицията. Младото момче е издъхнало в спешното отделение на врачанската болница.

Жертвата е Теодор и е на 18 години. По първоначална информация побоят над младото момче е нанесен от двама мъже – Десислав и Иван, които са братя и са на 34 и 36 години. Скандалът е предизвикан от катастрофа, станал на улица „Иванка Ботева".

Двамата братя излезли от колата и налетяли на бой на шофьора на другия автомобил. Единият извадил бокс и ударил момчето в лицето, при което то паднало безжизнено на земята.

Граждани, станали свидетели на трагичния инцидент, оказали първа помощ на пострадалия и той бил жив до пристигането на екипа на центъра за спешна медицинска помощ. В болницата обаче Теодор издъхнал. Предполагаемите извършители на побоя все още не са задържани.

Преди малко повече от две години след побой в дискотека във Враца почина 16-годишният Николай Димитров. Трима младежи, познати като местни биячи, бяха обвинени в убийство по хулигански подбуди. Това са Ивайло Иванов-Акулата, Калин Димитров-Скинара и Иван Каменов-Цофъра, които на първа инстанция получиха по 18 години затвор. /Стандарт/

 

КОМЕНТАРИ

Биби15:59 - 16.01.2016
Да бе, отрепката се превърна в жертва!? Да ви мамичката гомновозка на всички
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK