170 млади социалисти от Гърмен преминаха в редиците на ГЕРБ

Мариана Стругова, Корнелия Нинова и Веселин Камбуров, снимка 2: преди няколко години в механата на Ахмед Башев в Огняново повече от 170 души учредиха младежката структура на БСП, снимка 3: Кметът на Скребатно Иван Балдев от БСП пръв поздрави Камбуров

Председателят на младежката организация на БСП – Гърмен Веселин  Камбуров  днес изненадващо за цялата общественост в региона след няколкогодишно партийно послушание и лоялност нанесе съкрушителен удар на столетницата, обявявайки, че всичките 170 членове на рганизацията напускат БСП и преминават към ГЕРБ. Мотивът на младите социалисти е несъгласието им с  решението на  общинското  ръководство, начело  с председателката  Мариана  Стругова, БСП в община Гърмен да не издига свой кандидат за кмет, а да подкрепи кандидатурата на досегашния кмет от ДПС Ахмед Башев .

„Категорично сме против на местния вот през есента нашите гласове да бъдат използвани в полза на Амед Башев за пореден кметски мандат“, заяви младежкият червен лидер Веселин Камбуров . Той информира, че членовете на  МБСП в община Гърмен са взели решение за пълно разграничаване от водената от БСП – Гърмен и БСП – Гоце Делчев политика. Друга причина за крайното решение на младите социалисти е и несъгласието им с това на избираемите  места в листата за общински съветници да са подредени отново стари и до болка познати червени активисти, които мандати наред се подвизават в Общинския съвет за собствена изгода и партиен слугинаж пред Башев, а младите и надеждни членове на партията се игнорират.

„Това поведение от страна на общинското ръководство на БСП в община Гърмен за нас вече е нетърпимо обидно и унизително. Ние нямаме повече място в този политически  тюрлю гювеч. Намерението ни е да подкрепим политиката на ПП ГЕРБ и кандидатурата на депутата Георги Андонов, за да помогнем най-после порочното статукво, тегещо като воденичен камък няколко мандата на хората в община Гърмен, да бъде тотално променено.  Лично аз се отказвам от моето място в съветническата листа на БСП и от спечелените от  фирмата ми концесии по времето на управлението на БСП в тройната коалиция, за да не ми се натяква, че благодарение на тази партия съм ги спечелил и фирмата ми е оцеляла в кризата“, заяви Камбуров.

Бившият вече лидер на младите социалисти в Гърмен декларира, че още утре ще внесе искане за предсрочно прекратяване на договорите за концесиите, с което той и останалите членове на младежката организация ще обявят категорично, че повече не искат да имат нищо общо с БСП.  „Не желая повече името ми да бъде свързвано нито с БСП – Гърмен, нито с БСП - Гоце Делчев. Утре депозираме и заявките си за членство  в ГЕРБ“, коментира още Веселин Камбуров.

 

КОМЕНТАРИ

lll12:21 - 19.09.2011
ei mahnete vsi4ko ostanalo i se sasredoto4ete samo i edinstveno varho tova g-n manol da si vzeme 6apkata i vedna6 za vinagi da se mahne ot ob6tinskia stol 4e mn mu stana lapaneto
6666666614:20 - 09.08.2011
kakvo stava be hora ne se podcenjvaite tolkova izpolzvat momenta che vie POMACITE izvinjvam se za izraza ste mn sploteni i sas zamah se vzemat reshenia za mn goljma masa hora pomislete malko dokoga shte ni izpolzvat v politikata ne zbravjite che vsichki imame deca edin den vsichko na tozi svjt se zaplashta mn skapo togava pari njma da ti trjbvat kokoto i da gi imash neka BOG da sadi
bachev14:28 - 28.07.2011
az sam korompiran dc no ne me e strax imam mnogo pari za razlika ot depotatgeto i veso
ОЗОН18:35 - 26.07.2011
Камбуров,ти няма кого да вземеш със себеси от младежите на БСП!? Такава организация в Гърмен просто няма,ти и кака Марияна излъгахте и Нинова! Много сте грешни и много зор ще берете!Изборите ще ви издухат от политиката и бизнеса!

FACEBOOK