150 състезатели мерят сили на „Купа Независимост“ в Кюстендил

Снимка: Личен архив

Петото издание на турнира се организира от спортен клуб по скокове на батут "Евротрамп"

На датите от 25 до 27 септември 2020г. предстои да се проведе петото поредно издание на турнира по скокове на батут "Купа НЕЗАВИСИМОСТ". Събитието е традиционно за град Кюстендил и се организира от спортен клуб по скокове на батут "Евротрамп".

През 2020г. в състезанието ще вземат участие 150 състезатели от 10 български клуба, като тази година ще се включат и представители при жени и мъже от Националния отбор на България по скокове на батут.

Поради затруднените условия в световен план и епидемичната обстановка, тази година няма да има чуждестранни участници.

Датите на събитието са: 26.09.2020 - квалификационен кръг на голям батут - индивидуално и синхрон, както и на двоен мини батут.

Церемонията по откриването на "Купа НЕЗАВИСИМОСТ" 2020 ще се състои на 26.09. от 11:00ч. в залата по скокове на батут на стадион "Осогово".

На 27.09.2020 е финалният кръг на голям батут - индивидуално и синхрон, както и на двоен мини батут, награждаване на победителите и отсъждане на приз "Купа НЕЗАВИСИМОСТ" 2020.

Кюстендилският клуб ще бъде представен от 9 състезатели, като четирима от тях ще са дебютанти. На турнира ще присъства председателят на Българска федерация по скокове на батут - Стоян Димитров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK