150 роднини и приятели събраха на годежното си парти д-р Здравко Дренчев и чаровната Диана от Кюстендил

Снимки: Личен архив

Любовта, взаимното уважение и желанието да скрепят любовта си в едно прекрасно семейство, за да извървят заедно житейския си път, да отгледат и възпитат децата си, събра още една млада и чаровна двойка снощи в гоцеделчевско заведение.

Годежното парти на двамата влюбени д-р Здравко Дренчев от сатовчанското село Боголин, който е един от младите надежди на института „Пирогов“, и чаровната фармацевтка от Кюстендил – Диана, буквално взриви гоцеделчевския ресторант „Ванита-ДНА“, където близо 150 годежари, роднини и приятели на Здравко и Диана вдигнаха наздравици до ранни зори за тяхната любов и щастие.

Специално за годежа на двамата влюбени от „Пирогов“ пристигнаха колеги на д-р Здравко Дренчев, който от години работи там и е уважаван и високо ценен доктор.

Приятели и роднини от Абланица, Боголин, Гоце Делчев и София поздравиха красивите и щастливи младоженци, които скоро подготвят и голямо тържество, на което ще сключат своя граждански брак.  

Роднини, колеги и приятели на чаровната Диана от Кюстендил и столицата също пристигнаха за годежното парти и снощи до късно всички заедно вдигаха наздравици за тяхното щастие и любов. Най - щастливи обаче на годежното парти бяха родителите на д-р Дренчев, които през цялата вечер обгрижваха и се радваха на младите.

Голямата изненада и черешката на тортата на годежното парти бе чаровната Диана, която грабна микрофона и специално за годеника си изпя невероятната песен „Облаче ле бяло“.  

Диана също работи в голяма фармацевтична компания в столицата. Двамата със Здравко се радват на красивата си любов от години, а снощи решиха да съберат на годежно парти в Гоце Делчев най-близките си роднини и приятели за да заявят пред всички, че стават семейство.  

 

Чаровната фармацевтка с изпълнението си изненада не само любимия си, но и всички гости
С пълни от щастие очи родителите на д-р Здравко Дренчев подкрепиха любовта му към чаровната Диана

КОМЕНТАРИ

@₺@05:57 - 30.09.2018
Явно ти имаш проблем,казах че не ме интересува какво мислиш...капиш?Задкулисен живот...хм...като теб нали?Аре иди се кензай... моралист...
Колега22:38 - 29.09.2018
Имаш проблем с родовите понятия .... и още други мои напъни са многооо по силни от това да ти ударя яка десница с реч! Айде сега една студена вода да пиеш и лекичко да си се свиеш в ъгъла на задкулисния ти живот!
@₺@09:25 - 29.09.2018
Смешко , напъните ти да се изкараш много морален хич нямат дикиш,не ме интересува какво мислиш!
Колега00:52 - 29.09.2018
Съжалявам, че за такъв хубав повод се налага да се намеся в коментарите, да се крия за вид клавиатура, за да се опитам за пореден път да дам “ урок” на такъв тип виртуални ТРОЛОВЕ. Първо, когато стигнеш до нивото на така наречения от теб “ДОКТОРА” и никак не говоря за професионално или академично ниво, а за възпитание, отношение и ценности, точно тогава имаш право да дадеш мнение, което никой не ти търси! Второ, човек колкото повече учи, научава и се стреми да вярва само във факти, доказали се още от време, в което ти на дали още си бил плануван и продължаващи да се доказват, отново с научни факти,( никаква представя нямам защо не хванеш да почетеш малко научна литература) тогава човек спира да вярва в нечие измослено духовно съществуване! ( въобще не знам в какво вярват тези млади хора, не визирам тях) Трето, когато разшириш мирогледът си и започнеш да виждаш по- далеч от носа си, тогава коментирай нечия религия, етнос и прочие! Религия пък която дори не можеш да изпишеш правилно, въобще не споменавай! Само по правиписът ти личи колко си “спрял”! Без значение кой в какво вярва, всеки има право на шанс да покаже какъв е, и стойностните хора, не оставят времето за представяне да им изтече в социалните мрежи криещи се зад измислени “никнеймове”, излизат на сцената и заговарят, за да ги видят... ти винаги ще бъдеш зад кулисите, каквото и да говориш..... не си позволявай повече да се включваш някъде и да даваш мнение без да си си напидал домашното! Бъди разумен! А на вас Диана и Здравко, желая да изпитате най- прекрасните чувства свързани с думата любов! Ценете се, обичайте се и заедно достигайте върхове! За любовта граници няма!

FACEBOOK