11 униформени от РУП - Гоце Делчев наградени за празника на МВР

Николай Тонев, снимка: infomreja.bg

С благодарствени писма и писмени похвали за проявен професионализъм, отговорност и съобразителност при изпълнение на служебните задължения 11 полицаи от РУП - Гоце Делчев бяха наградени със заповед на началника им Николай Тонев и ръководството на районното управление по случай професионалния празник на МВР. 

Сред наградните полицейски служители са Тодор Куртев, Илия Йовчев, Антони Сердарев, Стоян Милев, Йордан Сейреков и Павел Родев.

Служебна благодарност за празника на МВР получиха двамата заместник-началници на РУП - Гоце Делчев - Кирил Чонгов и Костадин Ковачев, както и двамата инспектори от полицейския участък в Сатовча - Лукан Тасев и Здравко Заимов.

Тази година от гоцеделчевската полиция и от почти от всички управления в страната няма отличени от министъра на вътрешните работи и от шефовете на областните полицейски дирекции. Причината била в кризата и безпаричието, тъй като наградите от МВР по задължение би трябвало да са подплатени с платен отпуск или паричен стимул, какъвто на този етап вътрешното ведомство не могло да си позволи, коментираха запознати. 

 

Николай Тонев, снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

5515:14 - 06.07.2013
Браво!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//