103 рози за Корнелия Нинова в Гоце Делчев

снимки: БСП

103 рози получи народният представител от „Коалиция за България” Корнелия Нинова от младежката организация на БСП в Гоце Делчев. Броят на розите не е случаен - тази година организацията на партията в града отбелязва 103 години от създаването си. Изненадата за депутатката се случи днес на изнесено заседание на Изпълнителното бюро на Младежката организация на БСП в Гоце Делчев.

"Гоцеделчевската организация на младежите на БСП в Гоце Делчев е една от най-многобройните, силни и борбени организации в страната. Младите социалисти са интелигентни и образовани, носители на ценности, които партията ни представлява и съхранява над 100 години”, заяви Нинова.

На изнесеното заседание младежите ще коментират как се отразява кризата и управлението на ГЕРБ върху младите хора.

„БСП предлага решаване на част от проблемите чрез законови инициативи в Българския парламент и на Европейско равнище от ПЕС. Ние настояваме петте години обучение във висшите учебни заведения да се считат за осигурителен стаж, държавата да поеме осигуровките на млади хора, които са наети от фирми за първо работно място, както и неусвоените средства по европейските програми да бъдат пренасочени за създаване на нови работни места за младите в Европа”, каза още Корнелия Нинова.

 

снимки: БСП
снимки: БСП

КОМЕНТАРИ

до Запознат14:39 - 03.09.2012
Много поздрави от Брезница.
Ален Делон13:41 - 03.09.2012
Браво на дамите!КОРНЕЛИЯ е голяма работа!!!
До запознат13:37 - 03.09.2012
Вижте си вашите младежи на какво приличат.Тогава коментираите другите
Запознат09:41 - 03.09.2012
Егати и красавиците егати и чудото! Вие май май красиви жени не сте видели та пишете такива коментари! Е лук да си имат, най-малко 100 кила сланина и маз ще изкараш от тези "красавици". А най-красив е Митака. Направо ми иде да го изям. Тя и Корнелия ще го изяде, само и само да не го гледа. С такива физиономии само плашите детската аудитория и моля Ви не си пишете сами коментари!.!

FACEBOOK