100 бири дават феновете на Пирин за изпадането на Пирин ГД от А група

снимка: Община Благоевград, архив

Фен клубът на ОФК "Пирин" - Благоевград обяви награда, ако гоцеделчевският тим "Пирин" - Гоце Делчев изпадне от "А" група. Това обяви председателят на "Пирин СС" Константин Капчин.

"Даваме 100 бири "Пиринско" за изпадането на Пирин ГД от елита на нашите приятели от фен клуба на "Ботев" Враца, които подкрепят мачовете на нашия отбор. Те бяха с нас и на срещата с Марек в Дупница, където загубихме с 0:1", каза Капчин.

С тази акция феновете на благоевградския Пирин обявяват открита война на неврокопския си съименник.

Не е тайна, че поддръжници на двата отбора воюват отдавна помежду си в интернет форуми и в социалните мрежи, като основната причина за враждата е марката "Пирин".

 

КОМЕНТАРИ

the green15:59 - 14.05.2013
А бе не съм се изчерпал, ама ... Е хайде до следващия път! Успех!
гд13:04 - 14.05.2013
моите съглаждани са агресивни, щото твоите пък ги предизвикват - щели да дадат 100 бири. Друго какво си написал - а, сега пък сме полягали....хе-хе-хееее. Изчерпа се нещо, а ..
?????18:59 - 13.05.2013
Засрамете се!
the green14:41 - 13.05.2013
Ок ГД, нямам за цел да те "оборвам", ще оставя фактите сами да говорят. Впуснах се в тоя безсмислен спор заради необузданата агресия и простотия, които се излъчват от коментарите на твоите съграждани. Като гледам обема на твоите постове, не можеш да се оплачеш от липса на време - n-тото ти противоречие. Пиши си, допускай си грешки, бъди ангажиран - може би си главния спонсор на отбора на Гоце Делчев. Аз ще дерзая, вие се гответе за Литекс. Когато ги биете два пъти за един сезон като действащ шампион, тогава ще приема някоя друга подобна тема за заяждане от ваша страна. Въпроса за "поляганията" по-добре не го повдигай - полегнали сте и толкова, предполагам, че ви е платено. Тези, които полягат изкарват добри пари. Така че биете два пъти литекс и тогава ще говорим. Само Пирин - вечната сила!

FACEBOOK