10 са кандидатите за кмет на община Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Вижте кои са кандидатите!

10 са кандидатите за кмет на община Кюстендил. Това показва справка на ИНФОМРЕЖА в Общинската избирателна комисия, след като приключи регистрацията на кандидатите за кмет на община, кметство и листи за общински съветници.

Вчера официално обяви кандидатурата си за кмет на Кюстендил, досегашният градоначалник Петър Паунов. Той е издигнат от Коалиция „ГЕРБ“, в която влизат 13 партии.

Малко по-късно от ПП „Партия на зелените“ обявиха номинацията си за кмет и на инж. Огнян Атанасов, който беше общински съветник в последния мини парламент.

В кметската надпревара влиза и Кристиян Иванчов от КП „Продължаваме Промяната – Демократична България“. До този момент той заемаше поста на заместник-областен управител в ОА – Кюстендил. За вота на кюстендилци ще се бори и Младен Ризов – също общински съветник в местния парламент. Той влиза в кметската надпревара от МЕСТНА КОАЛИЦИЯ АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ.

Мира Миркова – криминалист, е кандидатът за кмет на Кюстендил от ПП „Възраждане“, която бе сред първите обявили се за участие в местните избори. От страна на КП „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ще се яви Йордан Тодоров. Той е юрист и досегашен общински съветник.  

„ЛЕВИЦАТА!“ влиза в кметската битка с д-р Юрий Хранов, който работи като гинеколог в голяма столична клиника.

Сред вписаните кандидати за кмет на общината са и Катя Николова от ПП „БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ“, Здравко Милев от КП „НЕУТРАЛНА БЪЛГАРИЯ“ и Стоян Иванов от ПП „ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ“.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK