10-дневно пролетно почистване стартира в Гоце Делчев

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Общинска администрация - Гоце Делчев обяви дните от 2-ри до 12 април за пролетно почистване на града и общината. От кметството отправят покана към всички жители, институции, училища, фирми и предприятия да се включат в кампанията.

И тази година ще ще бъдат номинирани и наградени най-активните участници в траниционната инициатива. Наградите са парични - от 100 до 500 лева. Ще бъде отличено и най-добре почистеното училище.

По време на 10-дневната акция жителите на общината, учители и ученици, представители на институции трябва да разчистят от отпадъци зелените площи, междублоковите пространства, училищните площадки и дворове, както и районите пред домовете си.

За събраните боклуци след предварителна заявка Община Гоце Делчев е подсигурила тяхното безплатно извозване, с което ще бъдат ангажирани местни фирми.

 

КОМЕНТАРИ

Гражданин11:30 - 04.04.2012
Считано от 08.02.2005 г. с договор за възлагане на Обществена поръчка фирмата на Зелен Тошо поддържа чистотата на териториите за обществено ползване и озеленяване в гр. Г. Делчев и с. Мосомище. , та ми е интересно как точно е подържа тази чистота при условие че не се занимава със сметоизвозване , не съм обиждал никой за разлика от теб и това показва кой е селяка или по точно кой от двама ни е със селски манталитет и мислене.
до гражданин15:02 - 03.04.2012
толкова е силна омразата ти към зелен тошо сигорно защото само него си познаваш в общината та не знаеш че неговата фирма не се занимава със сметоизвозване . Селяк!!!!!
Гражданин14:06 - 03.04.2012
Община Гоце Делчев е подсигурила тяхното безплатно извозване, с което ще бъдат ангажирани местни фирми. и много интересно кокло ще се нагруха Зелен Тошо от цялата тази работа
Бръмбар19:38 - 02.04.2012
А идиоти няма ли да чистят? Пълно е в Общината :)

FACEBOOK