Затворник е изнасилвачът на 28-годишната жена в Дупница

снимка: infomreja.bg

27-годишен затворник е извършителят на бруталното изнасилване на млада жена в Дупница на 19 август, съобщиха от пресцентъра на Областната полицейска дирекция в Кюстендил. В.В.-Парадей изтърпявал наказание лишаване от свобода за изнасилвания и грабежи в ТПО "Самораново".

Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в 2.15 ч. чрез тел. 112. Жертвата е била малтретирана, душена и заплашвана с убийство, отнети са й наличните пари.

Предприети са незабавни издирвателни мероприятия от полицията в Дупница, открити и иззети са следи, насочващи към Парадей. В хода на осъществените процесуално-следствени действия се стига и до извършителя на престъплението. Доказано е, че в нощта на 18 срещу 19 август, около 1.30 ч., той е напуснал болницата в града, където бил на лечение, нападнал жертвата и я изнасилил.

На 31 август от затвора в Бобов дол е подаден сигнал за избягал затворник от ТПО – Самораново – В.В.-Парадей. Часове по-късно служители на полицията и затвора го задържат в заведение в кв. “Какваклия” в Дупница.

Работата по образуваното дознание за извършеното престъпление на 19 август продължава РУП - Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//