Пролет с допълнителни активности за цялото семейство в Grand Hotel Bansko

Снимки: Grand Hotel Bansko

Тази пролет Grand Hotel Bansko залага на активностите сред природата

Когато една врата се затваря, се отваря друга - краят на ски сезона е начало на период с нови предложения и изненади за гостите на хотела. 

Банско далеч не е единствено ски дестинация и пролетта и лятото тук също идват с разнообразни възможности за активности и комфортно настаняване. Верни на своята концепция да предлагат първокласни условия и услуги, от Grand Hotel Bansko и тази пролет ще зарадват гостите си с разнообразни предложения за семейно забавление.

Ultra All Inclusive почивката тук никога не е скучна и има различни възможности за развлечение през всички сезони. Хотелът разполага с голям основен ресторант, просторно лоби и изискан Lounge за приятното прекарване на времето на гостите. Тази пролет обаче акцентът се пренася върху още по-голямото разнообразие от допълнителни активности на открито. При това - за гости на всяка възраст.

Всяка седмица екипът на хотела организира разходки с различно ниво на трудност, в които може да се включват и възрастни, и деца. Посещават се различни обекти, а общото във всички случаи е, че гостите получават възможност да съчетаят почивката си с допълнителни преживявания сред природата.

В списъка с обекти, до които редовно се организират походи и разходки, попадат:

 • Rila Fun Park над град Белица, предлагащ невероятни приключения и атракции за децата;

 • Църквата “Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат” в село Добърско с нейните мистични икони, която е сред 100-те национални туристически обекта;

 • Алея „Стъпалата“ в местността Голак над Разлог, от която се откриват прекрасни гледки към трите планини – Пирин, Рила и Родопите;

 • Сред посещаваните обекти е и паркът на танцуващите мечки над Белица, който е еднакво привлекателен за хора на всички възрасти;

 • Не е подминат и един от символите на целия регион – теснолинейката, свързваща Септември и Добринище. Гостите на Grand Hotel Bansko редовно получават възможност да се повозят на това единствено по рода си, все още действащо малко влакче в България и да се любуват на прекрасни гледки и пейзажи.

Освен с разходки до най-популярните забележителности в района, от Grand Hotel Bansko дават възможност и за по-свободен тип активности. Организират се пикници сред природата, а гостите могат да се насладят на нейната красота и чрез преходи с велосипеди, също предлагани от хотела.

Разбира се, от Grand Hotel Bansko са помислили и за възможностите за релакс. В допълнение към всички активности на открито, гостите на хотела получават и достъп до Pulse Therme в близкото село Баня. Огромният термален СПА център е най-големият в България и разполага с външни и вътрешни минерални басейни, открити и закрити СПА зони, парни бани, сауни, зони за релакс и много други съоръжения, някои от които бяха открити съвсем скоро. Осигурен е редовен транспорт от Grand Hotel Bansko до Pulse Therme и обратно.

Вечер, след зареждащите активности в планината, гостите на Grand Hotel Bansko могат да се отпуснат в lounge bar-a, в компанията на своите близки, да се насладят на музикалните изпълнения на живо на гостуващите саксофонисти и да сложат финалния щрих на един приятно прекаран ден.

Тази пролет Grand Hotel Bansko залага на активностите сред природата, а всеки любител на активната СПА почивка е поканен да се включи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//