Втори автомобил от "Втори тото шанс" за месец в Перник

снимки: БСТ

Втори автомобил в рамките на един месец връчи днес в Перник Български спортен тотализатор. Щастливата перничанка Елисавета Събчева спечели голямата награда във „Втори ТОТО шанс” в 62-и тираж на СПОРТ ТОТО, проведен на 7 август 2011 г., с обикновен фиш с 4 комбинации на стойност 2.80 лв. Тя получи ключа на автомобила – Opel Astra Classic III, от Светлин Бонев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – Благоевград.

Само преди три седмици друга нейна съгражданка – Милка Лозанова, потегли с луксозен Opel Insignia, спечелен в 7-я за 2011 г. специален тираж на Български спортен тотализатор. Любопитното е, че двата автомобила са спечелени в Перник в два последователни неделни тиража, а фишовете на двете участнички са подадени в един тото пункт.

„Щастливи сме, че с тези печалби и Перник се включва в съревнованието за най-късметлийски град в страната” – коментира Светлин Бонев. Той припомни, че по-рано тази година в още един град на територията на дирекцията – Петрич, бяха спечелени автомобили от „Втори ТОТО шанс” в два последователни неделни тиража – 42-и  специален и 44-и тираж. Късметлиите получиха едновременно наградите си на тържествена церемония в Благоевград на 9 юли.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//