Волейболен сблъсък Марек – Пирин все пак ще има

снимка: infomreja.bg, архив

В Дупница и Перник от днес стартира републиканското първенство за юноши старша възраст. По регламент във финалите участие взимат десет отбора, разделени в две групи по пет. Първите два тима от всяка група играят финална четворка, която ще бъде в Дупница (15-16 май).

Първенството се очертава като изключително интересно, тъй като през този сезон за разлика от предишни години няма изявен фаворит, а силите са доста изравнени. Миналогодишният шампион Славия намери място на финалите едва на допълнителна квалификация, заедно с ЦСКА, а сребърният медалист Пирин завърши едва четвърти в Първа група на редовния сезон.

За сметка на това отборът на Марек Юнион- Ивкони се очертава като един от основните претенденти за златните медали, като обаче не е единствен. Амбиции за това имат и други състави - Левски Волей и Черно море БАСК.

Ето и групите:

Група А в Перник: Миньор (Перник), Левски Волей (София), Виктория Волей (Пловдив), Черно море БАСК (Варна), Славия (София).
 

Група Б в Дупница: Марек Юнион-Ивкони (Дупница), Пирин Балканстрой (Разлог), Локомотив (Пловдив), Нефтохимик 2010 (Бургас), ЦСКА (София)

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//