Водачът на ИТН – Кюстендил, Милен Георгиев: Ние не си поставяме определи цели, защото те могат да бъдат надминати

Снимки: Infomreja.bg

ИТН-Кюстендил, откри предизборната си кампания! Заявяват отново, че ще бъдат позитивни

По стара българска традиция ПП „Има такъв народ“ – Кюстендил откри предизборната си кампания с питка и мед, и пожелания за още по-добри резултати на местните избори на 29 октомври.

„Днес откриваме кампанията си с много високи очаквания, не си поставяме определени цели, защото те могат да бъдат и надминати. Кампанията ни ще бъде изцяло положителна, що се отнася до листата ни тя е разнообразна – с хора, които са специалисти в различни сфери и професии“, обяви водачът на листата за общински съветници на ИТН- Кюстендил, Милен Георгиев.

По отношение на приоритети им, той заяви, че няма сфера в общината, в която да няма какво да се направи. „Конкретно за общината за нас е важно да се развива земеделието и то в световна величина, както някога сме били овощната градина на България, така да бъдем и за в бъдеще. Следващото нещо, с което Кюстендил е известен още от вековете, е минералната вода и балнеотуризма. Нещо, което много други кандидати са го заявявали, но в последствие не са направили нищо в тази посока. Имаме един продаден хотел, който можеше да има друга съдба. Трима от листата сме учили балнеология, така че знаем какво трябва да се направи“, обяви Милен Георгиев.

От своя страна областният координатор на ПП „Има такъв народ“ – Кюстендил, Снежанка Траянска, обяви защо не издигат кандидат за кмет на община Кюстендил.

„Ще отговоря с едно изречение, защото по темата се спекулираше много. Ние сме реалисти. Това, което ще направим в бъдеще като част от Общинския съвет е да бъдем градивни. Ще даваме предложения и ще даваме гласност на тези предложения, за да може останалите общински съветници да нямат очи да не ги гласуват. И в същото време ще даваме гласност на това, което се случва в Общинския съвет. Обещаваме Ви, че ние ще го правим“, обяви и областният координатор на ИТН, Снежанка Траянска.

Сред присъстващите на откриването на предизборната кампания бе и кандидатът за кмет на село Коняво - Марияна Александрова. Тя е живее в селото от близо 60 години, била е два мандата кмет на Коняво.

„Кандидат съм за трети пореден път за кмет. 12 години чаках да се случи някои неща и понеже говорехме за приоритети – най-големият за мен лично и за хората от селото, е канализацията и водоснабдяването. 12 години при готов проект, 3 години го правихме с много хора и с Община Кюстендил, не започна да се реализира. По настояване на много хора от селото реших да се кандидатирам, за да продължим тази дейност.

За да може водата, която Коняво я има и я дава на Копиловци, Кюстендил, и останалата част от трите водоизточника тече в реката, да я ползват хората. Не да тече в земята, защото тръбите са от 1938 г.

Това е най-важното, което искам да направя за Коняво. Ще работя с хората от селото и това, което винаги съм казвала, ще го повторя – всички заедно можем повече. Другото, което ми е много важно е нашето наследство – децата ни, които в момента няма какво да правят в селото. Има места – общинска собственост, и други места, където има какво да се изгради и да се направи“, заяви и кандидатът за кмет на село Коняво от ИТН – Марияна Александрова.

На откриването на предизборната кампания на ИТН- Кюстендил, присъстваха и кандидатите за кметове на Дупница и Сапарева баня – Катя Димитрова и Димитър Джоргов.

„С времето разбрахте, че ние сме изцяло различни от другите. Хората в нашата община и общини, ни познават като добри, прозрачни, идейни. Така че гласувайте за общински съветници на ИТН- Кюстендил, с номер 21, за да можем да работим заедно с хората, за тях и ние сме с тях“, обяви още кандидатът за общински съветник и водач на листата на ИТН - Кюстендил, Милен Георгиев.

Вижте всички кандидатите за общински съветници от „Има такъв народ“ - Кюстендил

1 - МИЛЕН АТАНАСОВ ГЕОРГИЕВ - предприемач

2 - БОГОМИЛ СЛАВЧЕВ СЛАВОВ - специалист здравни грижи

3 - ЛЮБЧО ДРАГАНОВ ВЪРБИЧКИ - адвокат

4 - РУМЕН ЛЮБЕНОВ ЗЛАТКОВСКИ - инженер икономист, предприемач

5 - МАРИО ИВАНОВ ЯНЕВ - инженер механик

6 - ОЛЯ КРАСИМИРОВА ТОШЕВА - Специалист по здравни грижи и земеделски стопанин

7 - МАРИЯНА ДИМИТРОВА АЛЕКСАНДРОВА - публична администрация

8 - КИРИЛ ЛЮБОМИРОВ КРЪСТЕВ - агроном

9 - ВАСИЛЕН ЙОРДАНОВ КРУМОВ - главен готвач

10 - ВАСИЛ СТОЙКОВ СТОЯНОВ - писател, радио водещ

11 - МИТКО ВАЛЕНТИНОВ ТЕРЗИЙСКИ - охранителен бизнес

12 - ДЕНИСЛАВА ДРАГОМИРОВА КРУМОВА - сектор туризъм

13 - КРАСИМИР СТОЯНОВ ВАСИЛЕВ - строителен предприемач

14 - СТАНИМИР АТАНАСОВ ГЕРГОВ - ИТ специалист

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK