Владимир Елезов: След несъмнената ни победа на изборите ще превърнем "Грамада" в квартал модел

снимки: infomreja.bg

Топъл курбан, песни, танци и веселба подари в първия студен ден на есента Коалиция "ЕКИП" на жителите на кв. "Грамада". Въпреки ниските температури стотици се стекоха в двора на IV ОУ "Димчо Дебелянов", за да подкрепят кадидата за кмет на Благоевград от "ЕКИП" Владимир Елезов.

"След несъмнената ни победа на изборите, "Грамада" ще стане квартал модел. Ще изградим дългоочаквания от всички вас надлез, който е част от проекта за реконструкция на бул. "Димитър Солунски". Тук ще има поне едно спортно игрище и най-малко две детски площадки", обеща пред жителите на благоевградския квартал кандидат-кметът Владимир Елезов.

"Ние се готвим за тези избори от четири години и ви уверявам, че няма по-подготвени от нашите кандидати да поемат управлението на Благоевград. Създадохме Коалиция "ЕКИП", за да управляват гражданите, а не софийски партийни централи и хора, които нямат нищо общо с града и общината. Първи дадохме заявка за участие в местните избори, първи написахме програмата си за управление на общината, първи ще завършим и на изборите", категоричен бе Елезов.

Кандидат-кметът посочи, че жителите на "Грамада" ще имат достоен представител в следващия парламент в лицето на кандидат-съветника Драгослав Христов. "Това не е първата ни среща с вас, ние познаваме добре проблемите ви и се ангажираме да ги решим, но разчитаме и на вашата подкрепа, за да покажем, че не сме доволни от това, което се случва и че е нужна промяна с управление, по-близко до хората.

Кандидат-съветникът от коалиционния партньор в листата на "ЕКИП" Красимира Тагарева призова грамаждани да гласуват на 23 октомври с бюлетина № 43. "Това е единственият начин да спрем разрухата и некомпетентността на управляващите да се пренесат и в нашата община. Доверете се на Владимир Елезов, както ние от НДСВ му гласувахме пълна подкрепа, защото той е пълен с енергия, ум и амбиция и знае как трябва да се случват нещата", увери Тагарева.   

Приветствия към жителите на "Грамада" отправи от сцената и кандидат-съветникът Румен Калайджиев: "Добре дошли на смелите хора, които не се страхуват от студа и от управляващите. Все повече са страховете на хората, които са заплашвани от ГЕРБ, че ако не гласуват за тях, ще останат без работа. Колегите от ГЕРБ вече мерят кръвното на хората в Благоевград да проверят дали ще издържат на тяхното управление. Затова няма да ви даваме голи обещания, а искаме да застанем пред вас с гордо вдигнати глави и след четири години".

Курбана освети благоевградският свещеник отец Андон Шавулев, след което бе даден старт на концертната програма. Първи на сцената се качиха изпълнителките от женската група за автентичен фолклор в кв. "Грамада". За доброто настроение на празнуващите се погрижи и оркестърът на народния певец Димитър Димитров-Градевеца, а кулминацията в музикалната програма бе участието на Румяна Паньова.

На 16 октомври Коалиция "ЕКИП" организира концерт за жителите на кв. "Грамада" и кв. "Запад" с участието на ансамбъл "Пирин".

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

КОМЕНТАРИ

Избори 201122:52 - 15.07.2013
Ейййй, че несъмнена победа. Шегаджия.
потърпевш:)14:02 - 16.10.2011
Елезов, лъжеш за "Грамада"..това е диагноза, не можеш нищо да направиш за тая дупка на вселената, нали 2 години живях там докато студентствах...дай нещо по-реалистично, че имам приятели в щаба ти, да не ги излагаш:)
!!!14:44 - 11.10.2011
Г-н Камбитов, във вашата програма залагате разкриване на работни места- ВИЕ СЪКРАЩАВАТЕ 1000 ЧОВЕКА ОТ ЦИГАРЕНА ФАБРИКА, ПОСЛЕ СИ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА! Цигарената фабрика храни толкова семейства; пази боже да ни стане тоя кмет, видяхме герб какво направиха с държавата. Поне града да си опазиме от тях.
nezavisim23:23 - 10.10.2011
STEFKA OT DUBRAVA LI shte vi vadii glasovete xaxaxaxaxaxa ili mujut i QNIS xaxaxaxa bez komentar

FACEBOOK