В Хаджидимово откриха изложба «Учителите правят света по-добро място»

снимка: ЕИЦ - Хаджидимово

В Европейския информационен център на евродепутатат Мария Неделчева в Хаджидимово днес откриха изложба на детски рисунки «Учителите правят света по-добро място».

Eкспозицията е дело на ученици от Гоце Делчев, Хаджидимово, Петрич, Бургас и други български градове, които показаха своя талант и се съревноваваха в едноименния конкурс.

Участниците в конкурса и гостите бяха приветствани от служителите в инфоцентъра и председателя на Обществения съвет по образование в Гоце Делчев - Валентин Атанасов, който пожела на учители и ученици да продължават да уважават и издигат авторитета учителската професия.

За участието си в изложбата младите творци получиха специални грамоти. Музикален поздрав отправи един от изгряващите таланти на Хаджидимово - Бориса Харискова, която има вече редица сценични изяви.

Картинното изложение ще бъде на разположение в Европейския информационен център в Хаджидимово до 12 януари догодина. С инициативата евродепутатът за пореден път дава поле за изява на младите творци не само от Хаджидимово, но и от целия регион.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//