“Училището свърши – сега накъде?” отново в Дупница

Снимка: Ротаракт клуб – Дупница

Кампанията на Ротаракт клуб – Дупница, ще се проведе на 11 ноември

Ротаракт клуб - Дупница, с гордост обявява петата поредна информационна кампания, посветена на образованието и младите хора в града. “Училището свърши, сега накъде” е кампания, чрез която целят да съберат на едно място кандидат-студенти и представители на университети.

Кандидат-студентите, техните родители и учители ще могат да зададат всякакви въпроси на представителите и да се информират за видовете специалности, изпити, такси, стипендии, общежития и др. Участието в събитието е напълно безплатно. Събитието ще се проведе на 11. ноември между 11:00 и 14:00 часа във фоайето на Спортна зала - Дупница.

Каролина Динева, президент на Ротаракт клуб Дупница, коментира: „Образованието е стълбичката, върху която стъпват младите хора, и ние искаме да гарантираме, че те са подготвени за навлизането си в тази сфера. С нетърпение очакваме да се срещнем с учениците и да им покажем колко много възможности има в България!„ Главен организатор на събитието е Ротаракт клуб Дупница, които получиха подкрепата на Ротари клуб Дупница и Община Дупница.

Ротаракт клуб - Дупница е младежка неправителствена организация, част от международната хуманитарна организация Ротари Интернешънъл. Ротари и Ротаракт клубовете по света служат на своите местни общества и им помагат в разрешаването на установени проблеми.

Ротаракт клуб - Дупница е основан през 2001 г. и към момента има десетки инициативи и подкрепени каузи в различни сфери като образование, здравеопазване, икономическо развитие, опазване на околната среда и др. Част от разпознаваемите кампании на клуба са “Купи и Дари”, “В кръвта ти е да спасяваш животи”, “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” и др.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//